4ΗΜΕΡΗ ΜΠΑΝΣΚΟ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ -ΣΟΦΙΑ- -ΞΑΝΘΗ- ΔΡΑΜΑ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΑΠΟ144
4ημέρες σε Μπάνσκο Σαντάνσκι - Σόφια - Ξάνθη - Δράμα - Παρ. Κατερίνης
Δημοσιεύτικε Παρ Φεβρουάριος 2, 2017

4ΗΜΕΡΗ ΜΠΑΝΣΚΟ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ -ΣΟΦΙΑ- -ΞΑΝΘΗ- ΔΡΑΜΑ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ 23-27/02/17 .

Τιμή ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο 144 €
ΤΟ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΜΕ 40 €


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ


 1η ΜΕΡΑ : 23,24/2  ΧΑΛΚΙΔΑ – ΜΠΑΝΣΚΟ

Αναχώρηση το βράδυ στις 22.30 από Χαλκίδα για Προμαχώνα και με ενδιάμεσες στάσεις, για καφέ και ξεμούδιασμα φθανουμε στα σύνορα. Διέλευση και στη συνέχεια  στάση στο Σαντάνσκι  2 ώρες για  ψώνια.  Μια πόλη που είναι κτισμένη ανάμεσα στον ποταμό ΜΠΑΝΣΚΑ και τον ποταμό ΜΠΡΙΣΤΙΤΖΑ.

Φεύγοντας από το Σαντάνσκι  θα ανηφορίσουμε για  τα στενά της Κρέσνας . Στο Σιμιτλί θα αφήσουμε την εθνική οδό για να διανύσουμε τα τελευταία 42 χλμ στην κοιλάδα του ποταμού Ελοβίκο. Θα φθάσουμε στα 950 μέτρα υψόμετρο  στο πανέμορφο οροπέδιο του Ραζλόγκ νωρίς το πρωί . Άφιξη στο Μπάνσκο και τακτοποίηση στο  ξενοδοχείο μας . Ελεύθερος χρόνος για μία πρώτη γνωριμία με το ιστορικό κέντρο του Μπάνσκο για να καταλήξουμε σε μια από τις παραδοσιακές ταβέρνες και επιτέλους να δοκιμάσουμε τις ντόπιες γεύσεις. Για όσους επιθυμούν μπορούν να ανέβουν στις πίστες για σκι, διαφορετικά  μπορείτε να χαλαρώσετε  απολαμβάνοντας τις παροχές του  ξενοδοχείου ή και μια   βόλτα στο χωριό για περιήγηση και ψώνια.  Για όσους έχουν φύγει επιστροφή στο ξενοδοχείο  για δείπνο και διαν/ση


2ηΜΕΡΑ : 25/02  ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΜΠΑΓΚΟΕΒΓΚΡΑΝΤ 

Πρωινό στο ξενοδοχείο αναχώρηση για ολοήμερη εκδρομή στη Σόφια. Άφιξη πανοραμική όσο και πεζή ξενάγηση για να γνωρίσουμε την πόλη και τα ενδιαφέροντα μνημεία της, όπως την εκκλησία του Νέφσκυ και την υπαίθρια αγορά με παλιά αντικείμενα και αντίκες, την Ρώσικη εκκλησία, τα παλιά ανάκτορα και σημερινή πινακοθήκη, το μνημείο των Ρώσων στρατιωτών, το παλιό Πανεπιστήμιο, την Γέφυρα των Αετών και άλλα. Για αγορές η Σόφια προσφέρει καταπληκτικές ευκαιρίες, αν σκεφθεί κανείς τα 5 mall.  Παίρνοντας το δρόμο της επιστροφής θα κάνομε  μια στάση για καφέ στο ΜΠΛΑΓΚΟΕΒΓΚΡΑΝΤ. Αργά το  απόγευμα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διαν/ση.


3η ΜΕΡΑ : 26/02  ΜΠΑΝΣΚΟ – ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΞΑΝΘΗΣ – ΔΟΞΑΤΟ  ΔΡΑΜΑΣ

Πρόγευμα και μετάβαση στο καρναβάλι Ξάνθης, που είναι από τα πλέον φημισμένα στην Ελλάδα και στα βαλκάνια όπου έχει χαράξει τη δική του πορεία στο χρόνο και έχει αποκτήσει φανατικούς φίλους που κάθε χρόνο φορούν τη καινούργια τους στολή και παρελαύνουν μαζί με το βασιλιά καρνάβαλο στους δρόμους της όμορφης πόλης της Θράκης. Μετά το ξεφάντωμα αναχωρούμε για το ξενοδοχείο για ξεκούραση και προαιρετικό  βραδινό γλέντι  . Διαν/ση.


4η ΜΕΡΑ : 27/02 ΔΟΞΑΤΟ- ΚΑΤΕΡΙΝΗ- (ΚΟΥΛΟΥΜΑ)-ΧΑΛΚΙΔΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για κούλουμα στην παραλία Κατερίνης (εάν ο καιρός δεν μας το επιτρέψει θα επισκεφτούμε  τοπικά τσιπουράδικα  η κατόπιν απόφασης της πλειοψηφίας θα επισκεφτούμε τα τσιπουράδικα του Βόλου) . Εμείς σας ευχόμαστε καλή σαρακοστή, χαρούμενοι και ευδιάθετοι  αλλά και γεμάτοι εικόνες από αυτό το τετραήμερο ,θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής με τις κατάλληλες στάσεις για την πόλη μας.

 

Τιμή ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο 144 €
ΤΟ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΜΕ 40 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  1. 2 δ/σεις στο ΗOTEL RIVERSIDE  με ημιδιατροφή
  2. 1 δ/ση στο Δοξάτο Δράμας στο HOTEL ΑLEXANDROS  με πρωινό 
  3. Καθημερινές εκδρομές και περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  4. Επαγγελματίας ξεναγός στη Σόφια
  5. Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
  6. Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης
  7. Φ.Π.Α

 ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

  1. Ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα η αναφέρεται ως προαιρετικό.
  2. Είσοδος σε μουσεία αρχαιολογικούς χώρους –ποτά αναψυκτικά

ΠΡΟΣΟΧΗ
Υποχρεωτικά πρέπει να έχουμε μαζί μας ταυτότητα νέου τύπου ή διαβατήριο.

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Έχετε κάποια απορία σχετικά με την συγκεκριμένη εκδρομή, ή θέλετε απλά να κάνετε τη κράτηση σας;

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσει.