3ΗΜΕΡΗ ΣΕΡΡΕΣ-ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ –ΔΡΑΜΑ-ΚΑΒΑΛΑ-ΞΑΝΘΗ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ

ΑΠΟ99 έως 125
3ήμερο σε Σέρρες - Οχυρό Ρούπελ - Δράμα - Καβάλα - Ξάνθη - Κομοτηνή
Δημοσιεύτικε Δευ Σεπτέμβριος 9, 2016

3ΗΜΕΡΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ  28-29-30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016.

ΤΙΜΗ κατ’ άτομο σε δίκλινο 105€, μονόκλινο 125€, τρίκλινο 99€



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
1η ΗΜΕΡΑ:  ΛΑΜΙΑ - ΣΕΡΡΕΣ - ΡΟΥΠΕΛ - ΔΡΑΜΑ - ΑΜΦΙΠΟΛΗ - ΚΑΒΑΛΑ

Αναχώρηση από την πόλη μας στις 07.00 & με ενδιάμεση στάση φθάνουμε Σέρρες όπου έχουμε ελεύθερο χρόνο  για περίπατο στην πόλη, συνεχίζουμε για το ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ όπου θα ξεναγηθούμε από στρατιωτικό ξεναγό . Συνεχίζοντας την διαδρομή μας μέσα στον νομό Δράμας φθάνουμε στην ομώνυμη πρωτεύουσα του, χρόνος ελεύθερος, επόμενη στάση μας ο αρχαιολογικός χώρος των ΦΙΛΙΠΠΩΝ. Συνεχίζοντας καταλήγουμε στην πόλη της Καβάλας, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο & χρόνος ελεύθερος για να δείτε το παραλιακό κέντρο της πόλης με τα όμορφα κτίρια όπως το ωδείο το δημαρχείο το υδραγωγείο, τα καρνάγια.

2η ΗΜΕΡΑ:  ΞΑΝΘΗ- ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ

Πρωινό και αναχώρηση για Ξάνθη την  πόλη που περήφανα και πεισματικά διατηρεί τον ιδιόμορφο γραφικό της χαρακτήρα, χρόνος ελεύθερος & συνεχίζουμε για την Κομοτηνή την πανέμορφη παλαιά πόλη όπου θα δούμε ξύλινα ισόγεια καταστήματα, διώροφα πέτρινα κτίσματα και πολλά πάρκα πριν επισκεφτείτε την αγορά με τα πολλών ειδών λουκούμια & στραγάλια. Επόμενη στάση μας ένα παραδοσιακό  ψαροχώρι στα σύνορα των νομών Ροδόπης και Ξάνθης, το μαγευτικό Πόρτο  Λάγος. Το Πόρτο Λάγος είναι στο σημείο όπου η Λίμνη Βιστωνίδα ενώνεται με το Θρακικό Πέλαγος σε μια τοποθεσία που συνδυάζει το πράσινο του δάσους και το γαλάζιο της Ελληνικής θάλασσας. Ο Αγ. Νικόλαος στο Πόρτο Λάγος ειναι μετόχι της Μονής Βατοπεδίου του Αγ. Όρους.  Το συγκρότημα του μοναστηριού είναι κτισμένο πάνω σε δύο μικρά νησάκια στη λιμνοθάλασσα Πόρτο Λάγος. Μια ξύλινη γέφυρα πεζών τα συνδέει μεταξύ τους και μια δεύτερη τα συνδέει με την στεριά. Στο ένα νησάκι βρίσκεται η εκκλησία του Αγίου Νικολάου και στο δεύτερο το παρεκκλήσι της Παντάνασσας όπου υπάρχει και αντίγραφο της θαυματουργής εικόνας της. Επιστροφή στην Καβάλα διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: Ι.Μ. ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ-ΛΑΜΙΑ

Πρωινό προσκύνημα στην Ι.Μ. ΕΙΚΟΣΟΦΟΙΝΙΣΣΑΣ συνεχίζουμε για την Νύφη του Βορρά την όμορφη Θεσσαλονίκη. Περιήγηση στην πόλη με το λεωφορείο και χρόνος ελεύθερος για φαγητό και ξεκούραση στην παραλιακή λεωφόρο. Τελευταία στάση της εκδρομής μας ο Πλαταμώνας και επιστροφή το βράδυ στην πόλη μας γεμάτη ωραίες εικόνες και όμορφες στιγμές από την Μακεδονίας μας.

ΤΙΜΗ κατ’ άτομο σε δίκλινο 105€, μονόκλινο 125€, τρίκλινο 99€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  1. Μεταφορά με πλήρες κλιματιζόμενο λεωφορείο
  2. Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό
  3. Αρχηγός- συνοδός
  4. Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης
  5.  Φ.Π.Α.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Έχετε κάποια απορία σχετικά με την συγκεκριμένη εκδρομή, ή θέλετε απλά να κάνετε τη κράτηση σας;

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσει.