ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ

ΦΘΙΑ ΚΤΕΛ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Εμπιστευτείτε το γραφείο μας για την οργάνωση του ταξιδιού σας. Μέσα από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας, μπορούμε να καλύψουμε πλήρως δραστηριότητες όπως:

  • Νεανικές / Φοιτητ. εκδρομές

  • Ατομικά Ταξίδια

  • Ταξίδια Ειδικού Σκοπού

  • Επαγγελματικά Ταξίδια

  • Εμπορικές Εκθέσεις

  • Ταξίδια Συλλόγων

  • Ταξίδια Σωματείων - Ομάδων

  • VIP Μεταφορές

ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ

ΜΙΣΘΩΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ

Χάρις στον μεγάλο στόλο λεωφορείων που διαθέτει το γραφείο μας, είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε κάθε ταξιδιωτική σας ανάγκη.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας για να οργανώσουμε μαζί την οδική εκδρομή σας, τη σχολική σας εκδρομή, τη μεταφορά του προσωπικού σας, πάντα με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Το γραφείο μας έχει την δυνατότητα να εξυπηρετήσει εκδρομές σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε επιλεγμένους προορισμούς του εξωτερικού, πάντα με γνώμονα τις δικές σας επιλογές και επιθυμίες.

Ο ανανεωμένος στόλος μας, λειτουργεί επί εικοσιτετραώρου βάσεως και είναι στη διάθεσή σας για να ικανοποιήσει κάθε σας επιθυμία.

Έκδοση Εισιτηρίων

Εισιτήρια ΚΤΕΛ

Στο το γραφείο μας μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας. Παρέχουμε πλήρη ενημέρωση δρομολογίων με δυνατότητα άμεσης κράτησης / έκδοσης.

Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

Ενημερωθείτε για δρομολόγια πλοίων σε όλη την Ελλάδα ή κάντε κράτηση / έκδοση εισιτηρίου για τις καλοκαιρινές σας διακοπές και τις χειμερινές εξορμήσεις σας.

Αεροπορικά Εισιτήρια

Το γραφείο μας αναλαμβάνει κάθε είδους αεροπορικά ταξίδια με αμεση δυνατότητα έκδοσης / κράτησης αεροπορικού εισιτηρίου για προορισμούς εσωτερικού / εξωτερικού.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΜΑΣ

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Οργανώνουμε οικονομικά πακέτα εκδρομών σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε επιλεγμένου προορισμούς του εξωτερικού. Οι επισκέπτες μας μπορούν να δουν τα διαθέσιμα πακέτα στην ενότητα εκδρομές.

Ταυτόχρονα, προσφέρουμε στους πελάτες μας την "κατά παραγγελία" οργάνωση των δικών τους ομαδικών εκδρομών. Οργανώστε μαζί μας την οδική εκδρομή σας, τη μεταφορά του προσωπικού σας, τη σχολική σας εκδρομή, πάντα με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και με την εγγύηση που προσφέρει η πολυετής εμπειρία μας.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι στη διάθεσή σας για παροχή τουριστικών πληροφοριών, πραγματοποίηση κρατήσεων και για όποια άλλη διευκρίνιση.